Joskus järkevin ratkaisu vaatii ulkopuolista näkökulmaa. Sparraamme esiin ydinviestisi ja toimimme kumppanina strategian, yrityskuvan sekä positioinnin rakentamisessa ja tekemisen konseptoimisessa. Linjojen vetämisen lisäksi autamme niiden viestimisessä sisäisesti ja ulkoisesti.

Tunnemme suomalaisen mediakentän, toimituksissa vaikuttavat henkilöt ja mediaviestinnän kulmakivet. Rakennamme kanssasi puhuttelevan stoorin ja kiteytämme juttukärjet, jotka nostavat viestisi näkyviin ja kuuluviin. Olemme myös apunasi, kun haluat järjestää onnistuneen mediatilaisuuden.

Parhaimmillaan hyvin toteutettu mediaviestintä tuo näkyvyyttä ja tunnettuutta, kasvattaa myyntiä tai johtaa jopa läpimurtoon markkinassa. Ansaittu medianäkyvyys tukee myös erinomaisesti maksettua mainontaa. 

Lue lisää referensseistämme:

Tietääkö kohderyhmäsi tekemisestäsi? Oletko lanseeraamassa tuotetta tai palvelua tai uudistamassa vanhaa, muttet tiedä miten kertoisit siitä? Autamme sinua ideoinnissa, kiteytämme ydinajatukset konsepteiksi ja suunnittelemme kampanjoita, jotka näkyvät ja vaikuttavat. 

Suunnittelemme markkinointiviestinnän kokonaisuudet alusta loppuun ja hoidamme halutessasi myös jalkautuksen tuloksekkaasti oikeisiin kanaviin.

Meillä on pitkä kokemus sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinointiviestinnässä. Konsultoimme yrityksellesi parhaat kanavat ja suunnittelemme kanssasi sisältökonseptit, joiden avulla viestisi välittyy kohderyhmällesi.

Teemme päivittäin yhteistyötä artistien, urheilijoiden, bloggaajien, tubettajien ja muiden vaikuttajien kanssa. Me löydämme yrityksellesi oikeat vaikuttajat ja suunnittelemme parhaan yhteistyömuodon. Hoidamme myös kontaktoinnin ja viestinnän seuraamisen puolestasi.

Taitavasti ja oikeisiin kanaviin toteutettu viestintä erottuu edukseen, houkuttelee asiakkaita ja auttaa esimerkiksi uusien lupauksien rekrytoinnissa. 

Konsultoimme yrityksellesi relevantit kanavat, konseptit ja työkalut tavoitteidesi saavuttamiseen. Autamme kiinnostavan sisällön suunnittelussa ja tuottamisessa: ideoimme kanssasi pysäyttävää podcast-sisältöä, keksimme paremmat koukut tiedotteisiin ja suunnittelemme Instagram-kampanjasi. Apunasi ovat sisällöntuotannon ammattilaiset, jotka taitavat tekstit, kuvan, äänen, videot ja animaatiot.

korner

Aika hyvä viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Rikhardinkatu 2, 4. krs
00130 Helsinki